Rethink Tatueringsborttagning

Blogg

Fast pris på tatueringen

Fast pris på tatueringen

Att ta bort en tatuering är ett stort beslut, och vi förstår att du vill känna dig säker genom hela processen. Därför erbjuder vi nu ett fast pris på tatueringsborttagning, vilket ger dig en garanti för att din tatuering kommer att försvinna helt, utan att du behöver oroa dig för att det kommer bli dyrare än du trodde.

Vårt fasta pris innebär att du betalar ett engångsbelopp som täcker alla behandlingar du behöver för att bli av med din tatuering. Detta inkluderar ett obegränsat antal behandlingar tills tatueringen är helt borta. Vi använder den senaste tekniken inom laserborttagning för att säkerställa att varje behandling är så effektiv och skonsam som möjligt, oavsett tatueringens storlek, ålder eller placering.

Vid din första konsultation gör vi en noggrann bedömning av din tatuering och dina förutsättningar. Detta hjälper oss att skapa en individuell behandlingsplan och ge dig en realistisk uppskattning av hur många behandlingar som kan behövas. Behandlingarna utförs med standardintervaller, vanligtvis 12 veckor mellan varje session i början. När din tatuering har bleknat till ca 70%-80%, förlänger vi intervallerna till mellan 12 och 26 veckor. Detta ger din kropp den tid den behöver för att transportera bort bläcket som vi behandlat.

För dig som vill ha en tydlig överblick över kostnaderna och en garanti på att tatueringen kommer att försvinna helt, är vårt fasta pris det bästa alternativet. Du kan känna dig säker på att det inte tillkommer några extra avgifter, oavsett hur många behandlingar som krävs.

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA